Palut Kare Asını bekliyor

Çaykur Rizespor’ da teknik Direktör İlhan Palut, oyun sisteminin temel taşları olacak Maxim, Fernando, Guilherme ve Assombalonga’ nın yollarını gözlüyor.

RİZESPOR - 07-07-2023 17:46

Yeni sezonda süper ligde mücadele edecek Çaykur Rizespor’ da Teknik Direktör ilhan Palut, transfer bekliyor. Yönetime sunduğu raporda özellikle dört ismin alınmasını ısrarla isteyen Palut, Konyaspor’ dan eski öğrencisi Guilerme, Antalyaspor’ dan Fernando, Gaziantep FK’ da Maxim ve son olarak bonservisi elinde olan Britt Assombalonga’ nın yollarını gözlüyor.

Oyun sisteminin temel taşları olacak bu dört oyuncu için girişimlerini sürdüren ve önemli aşama kaydeden yeşil-mavililer, bu isimler için yoğun mesai harcıyor. Teknik Direktör İlhan Palut bu oyuncaların kampa yetiştirilmesini ve bir an önce takıma dahil olmasını istiyor. Deneyimli çalıştırıcının bu kare asından alınamayan oyuncu olursa alternatifleri de belirlediği öğrenildi

 

Günün Diğer Haberleri