Palut Her Zamanki Gibi Pembe Mesaj Verdi!

Süper Lig'in 37. haftasında sahasında Kasımpaşa ile 0-0 berabere kalan Çaykur Rizespor'da teknik direktör İlhan Palut, maçın ardından önemli açıklamalarda bulundu. Palut, "Bu güzel sezonu iç sahada galibiyetle noktalamak isterdik ama bugün bir puan alabildik." dedi.

RİZESPOR - 19-05-2024 07:58

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Palut, Kasımpaşa'nın, iki maçını da kazandığında hesapsız bir şekilde ilk 5'e girip Avrupa kupası iddiasını sürdürebilecek durumda olduğunu belirtti. Camiayı heyecanlandırdıkları bir sezonda, son periyotta ilk 5 şanslarını yitirdiklerini dile getiren Palut, şu ifadeleri kullandı:

"Somut bir motivasyon bulmakta zorlandığımız bir periyot yaşadık. Takımımız bu durumu, ciddiyetle, mücadeleyle, girdiği pozisyonlarla ve oyunu kazanma arzusu noktasında hiçbir şekilde bize lanse ettirmedi. Gayet ciddiydik. Maçı çok istedik. Sanki Avrupa iddiasını sürdüren takım Rizespor'muş gibi bir görüntü sahada vardı. Ama maalesef golü bulamadık. Özellikle son dakikada bir karambol yaşadık. Ancak bütünde galibiyete yakın taraf bizdik. Bu güzel sezonu iç sahada galibiyetle noktalamak isterdik ama bugün bir puan alabildik. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Kasımpaşa'ya başarılar diliyorum. Bizi destekleyen taraftarımıza buradan teşekkür ediyorum."

Palut'un açıklamaları, Rizespor'un sezon boyunca gösterdiği performansın altını çizerken, takımın gelecek sezon için umut vadeden bir görüntü sergilediğine de dikkat çekti. Kasımpaşa karşısında alınan bir puanla, Rizespor sezonu iç sahada tamamlamış oldu.

 

 

 

 

 

 

Günün Diğer Haberleri