MHP Rize İl Başkanlığından Teşekkür Belgesi

31 Mart Yerel Seçiminde Görev Alan Partilileri Unutmadı

RİZE - 02-05-2024 14:39

İsmet Kösoğlu

31 Mart Mahalli İdareler seçimine Rize’de 1 İlçe, 1 Belde Belediye Başkanlığı ve 2 İl Genel Meclisi üyeliği kazanan MHP İl teşkilatı Rize Öğretmenevinde bir araya geldi. MHP İl Başkanlığı tarafından seçimde çaba gösteren İlçe Başkan, Yönetici ve adaylarına teşekkür belgesi verildi.

Rize Öğretmenevinde yapılan sohbet toplantısında konuşan İl Başkanı İhsan Alkan’’31 Mart Mahalli idareler seçimini geride bıraktık. Adaylık tercihlerinde veya sıralamalarda aksaklıklarımız olabilir. Her şeyi geride bırakarak önümüzdeki seçimlere bakacağız. İnsanımızın takdiri başımız üstündedir. Nerede hata yaptık eksiğimiz ne bunları önümüzdeki seçime kadar iyice yorumlamalıyız. MHP ülkenin çimentosudur. MHP siz bir parti Türk demokratik hayatında düşünülemez. Bütün çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bundan böyle değişik ilçelerde sık sık bir araya geleceğiz’’ dedi.

Toplantıya Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi, İkizdere eski Belediye Başkanı Hakan Karagöz, Kadın Kolları Başkanı Hülya Feyiz İl Genel Meclis Üyeleri Abdulrezzak Uzun, Murat Atış, İlçe başkanları, eski ilçe başkanları seçimde aday olup seçilemeyenler katılarak İl Başkanlığı tarafından Teşekkür Belgesi verildi.

Günün Diğer Haberleri