MHP Rize İl Başkanı İhsan Alkan’dan Yaş Çay Sezonu Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Rize İl Başkanı İhsan Alkan, 2026 yılı yaş çay sezonunun başlaması dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

RİZE - 18-05-2026 16:18

 

Alkan, mesajında alın teriyle toprağı berekete dönüştüren üreticilerin ve çay emekçilerinin yeni sezonunu tebrik ederek, sezonun hayırlı ve bereketli geçmesi temennisinde bulundu.

“Çay, Karadeniz’in Kültürel Değeridir”

Karadeniz Bölgesi’nde çayın yalnızca ekonomik bir ürün olmadığını vurgulayan Alkan, aynı zamanda bölgenin kültürel kimliğinin önemli bir parçası olduğuna dikkat çekti. Açıklamasında, “Karadeniz’imizin yeşiline emek veren, sabrıyla ve fedakârlığıyla ülkemize değer katan tüm üreticilerimizin emeği her türlü takdirin üzerindedir.” ifadelerine yer verdi.

“Üreticinin Yüzü Gülsün”

2026 yaş çay sezonunun üreticiler açısından bolluk, huzur ve kazanç getirmesini dileyen Alkan, birlik ve dayanışma vurgusu yaptı. Yeni sezonun üreticilerin yüzünü güldüren bir dönem olması temennisinde bulunan Alkan, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“İnşallah bu sezon; birlik ve dayanışmanın hâkim olduğu, üreticimizin yüzünün güldüğü bir sezon olur.”

Mesajının sonunda tüm üreticilere sağlık, afiyet ve bol kazanç dileklerini ileten İhsan Alkan, 2026 yaş çay sezonunun başta Rize olmak üzere bölge ve ülke için hayırlara vesile olmasını temenni etti.

Günün Diğer Haberleri