Korkmaz Sırat Köprüsünde

Çaykur Rizespor’ da Bülent Korkmaz yönetimi ikiye bölmüş durumda. Bir kısım deneyimli çalıştırıcı ile yolların devam etmesi gerektiğini vurgularken, diğer kesim ise, “Bodrumspor maçını bekleyelim” görüşünde

RİZESPOR - 09-03-2023 00:57

 

Spor Toto 1.lig ekibi Çaykur Rizespor’ da Teknik Direktör Bülent Korkmaz’ın geleceği tartışılıyor. Ara transfer döneminde neredeyse istenilen tüm oyuncuların alınmasına karşın Samsunspor maçında sergilenen vasat futbol ve alınan 2-0 lık yenilgi, sınırları gerdi. Hem yönetimin hem de camianın güvenini kaybeden deneyimli çalıştırıcı için kritik saatlere girildi. Kulislerde, “Korkmaz’ ın kredisi bitti. Yeni bir hocayla anlaşma olacak” iddiası dilden dile dolaşırken gözler yönetime çevrildi.

Bodrumspor maçı öncesinde yönetimin yaptığı toplantıda bir çözüme ulaşamadı. Bir kesim teknik direktör Bülent Korkmaz’ ın hemen gönderilmesini isterken, diğer kesim ise Bodrumspor maçının beklenip öyle bir karar alınması görüşüne savunuyor. Bodrumspor maçına yaşanacak olası bir kayıp sonrası Korkmaz’ ın kesin olarak yolların ayrılacağı da konuşuluyor. Yeşil-mavili taraftarlar da sosyal medyada “Bülent Korkmaz istifa” şeklinde binlerce twit atarak Korkmaz’ ı istemediklerini dile getirdiler.

Günün Diğer Haberleri