Kim Neden Yamak’ ı Tehdit Etti

Giresunspor Taraftarı “Tehdit edildim” diye açıklama yapan Giresunspor Başkanı Ramazan Nahid Yamak’ a neden tehdit edildiğini sordu.

FUTBOL - 15-02-2024 12:00

1.lig ekibi Giresunspor’ da Kulüp başkanı Nahid Yamal kamuoyuna ve yeşil- beyazlı camianın gündemine bomba gibi düşen bir açıklama yaptı. Yamak, “Son günlerde sosyal medyada paylaşılan videoya ilişkin kamuoyuna doğru ve gerçek bilgileri aktarmak amacıyla bu açıklamayı yapma ihtiyacı duydum. Söz konusu video 21 Ağustos 2022 tarihinde Giresunspor’ da başkanlık ve yöneticilik görevimin olmadığı dönemde rızam dışında kaydedilmiştir” dedi.

Yamak, “Giresunspor başkanlığı görevine geldikten sonra ve özellikle Giresunspor ile ilgili geçmiş dönemlere yönelik yürütülen soruşturmaların dava aşamasında, söz konusu video henüz yerel ve ulusal düzeyde yayılmadan çeşitli yollar ile video üzerinden tehdit edildim” diye konuştu. Bu paylaşım altında yeşil- beyazlı taraftarlar yüzlerce yorum yaptı. Başkana seslenen taraftarlar, “Kim yada kimler sizi tehdit ediyor. Açıkla bunları sayın başkan” ifadelerini kullandı

Günün Diğer Haberleri