Keny Ayak Diretiyor

Başakşehir ile 6 aylık kiralama konusunda el sıkışan, Emre Belezoğlu’ nu ikna eden yeşil-mavili yönetim, Philippe Keny’ nin kararını bekliyor. Genç golcünün, Başakşehir yönetimine1 süper ligde kalmak istediğini bildirdiği, Rizespor’ lu kurmayların Keny’ yi bu kararından vaz geçirmek için yoğun uğraş verdiği öğrenildi.

RİZESPOR - 27-01-2023 09:56

 

Ara transfere hızlı bir giriş yapan Çaykur Rizespor, İbrahim Olawoyin(sol kanat), Oğuz Ceylan(sağ bek), Sinan Osmanoğlu(Stoper) Okechukwu Azubuike(orta saha) gibi isimleri kadrosuna kattı. İyi bir golcü alarak transferi kapatmak isteyen Atmaca’ da hedefteki golcü Başakşehir FK formasını giyen Philippe Keny. 23 yaşındaki golcü için Başakşehir FK ile 6 aylık kiralama konusunda el sıkışan yeşil-mavililer, teknik Direktör Emre Belezoğlu’ nu da ikna etti

Ancak transferde Philippe Keny’ nin, “kariyerime süper ligde devam etmek istiyorum” çıkışı nedeniyle sıkıntıya girdi. Senegalli golcüyü ikna etmek için yoğun uğraş veren kurmaylar, Keny’ nin kararını bekliyor. 23 yaşındaki golcü olumlu yanıt verirse imzaya çağıracak. Keny resmi sözleşmeyi imzaladıktan sonra Rize’ ye gelerek takımla birlikte çalışmaya başlayacak ve hocası Bülent Korkmaz’ ın görev vermesi halinde Yeni Malatyaspor maçında sahada olacak.

Günün Diğer Haberleri