Karagöz: “Verdiğimiz Sözleri Tutuyoruz”

İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz ilçede acili yet gösteren yerlerde çalışmaların devam ettiğini belirterek” Sözümüz söz dedik ve sözümüzün gereğini yerine getiriyoruz” dedi.

RİZE - 11-11-2022 14:05

 

 

İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz ilçede yapılması gereken tüm çalışmalara imza attıklarını ve destek aldığını söyledi.

 

İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz ilçede dönüşüm ve değişimlerin devam ettiğini belirterek “ Göreve gelmeden halkımıza verdiğimiz sözümüz var, bu sözümüzün arkasındayız., ilçemizin doğal yapısı nedeniyle doğal afetlere karşı istinat duvarı ve kanal çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Toprak yolu olan mahallelerimizde yol betonlama ve istinat duvarı çalışmalarımız var, önce alt yapı diyerek çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yeşilyurt Mahallemiz ve yukarı mahallelerimizde yol ayrımında kopan alanlarda çalışmalarımız var, Çağrankaya Mahallemize duvar çalışmalarımız sürüyor” dedi.

 

İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz ilçede yapılan çalışmalarda iç işleri bakanı Süleyman Soylu, AFAD başkanı Yunus Sezer, Milletvekilleri ve il Başkanı İhsan Alkan in büyük desteğini aldığını belirterek “Cumhur ittifakı sayesinde ilçemizde çok sayıda hizmet getirdik, İkizdere artık eski İkizdere değil, ilçemizi modern bir ilçe haline getirmek için çalışıyoruz, halkımıza verdiğimiz sözün arkasındayız” dedi.

 

                                                                     

Günün Diğer Haberleri