İyidere'de hizmet aşkla devam ediyor

Rize'nin İyidere ilçesinde, belediye tarafından başlatılan hizmet seferberliği hız kesmeden devam ediyor. İçme suyu, kanalizasyon, doğalgaz ve yol genişletme çalışmalarının tamamlandığı mahallelerde, yol betonlama ve asfaltlama çalışmaları sürüyor.

SPOR - 02-10-2023 07:52



İyidere Belediye Başkanı Saffet Mete, yaptığı açıklamada, ilçeye hizmet etmek için gece gündüz çalıştıklarını belirterek, "Sözümüzü söz dedik, hiç bir sözümüzden dönmedik. İlçemizi daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz" dedi.
Mete, ilçenin her mahallesine hizmet götürdüklerini belirterek, "İçme suyu, kanalizasyon, doğalgaz ve yol gibi temel altyapı hizmetlerini tamamladığımız mahallelerimizde, yol betonlama ve asfaltlama çalışmalarımız devam ediyor. İlçemizin dört bir yanını hizmetle buluşturacağız" diye konuştu.
İlçe halkı memnun
İyidere'de yaşayan vatandaşlar, belediyenin hizmetlerinden memnun olduklarını belirterek, "Belediye Başkanımız Saffet Mete, ilçemize çok büyük hizmetler yapıyor. Bizler de bu hizmetlerden memnunuz. Başkanımıza teşekkür ediyoruz" dediler.
İyidere Belediyesi, ilçenin her mahallesine hizmet götürmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Günün Diğer Haberleri