Başkan Bekar, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, göletin karşı tarafında yer alan mesire alanındaki çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini belirtti. Projenin ilerleyişinden memnun olduklarını ifade eden Bekar, açılış için Temmuz ayını işaret etti.
Bekar açıklamasında, “Göletin karşı tarafındaki mesire alanındaki inşaat çalışmalarımız hızla devam ediyor. İnşallah Temmuz ayı gibi tamamlayıp hizmete açmayı planlıyoruz” ifadelerini kullandı.
Doğayla iç içe bir yaşam alanı olarak planlanan mesire alanının, hem ilçe sakinlerine nefes alacak yeni bir alan sunması hem de bölge turizmine katkı sağlaması bekleniyor. Projenin tamamlanmasıyla birlikte Hemşin’in sosyal ve turistik cazibesinin daha da artacağı değerlendiriliyor.