Golcüler Patlarsa Çok Şey Değişir

Eyüpspor maçında müthiş mücadele veren Giresunspor’ da tek sıkıntı golün atılmaması oldu. Taraftarlar, golcülerin form tutması durumunda seri galibiyetler atılacağına inanıyor.

FUTBOL - 07-02-2024 11:08

1.ligde son hafta Eyüpspor ile oynanan mücadelede rakip fileleri havalandıramayan Giresunspor’ da gol hasreti 4 haftaya çıktı. Kritik maç öncesinde oynadığı 3 maçta kalesinde 13 gol gören ve gol atamayan Çotanaklar, Eyüpspor karşısında müthiş bir mücadele örneği gösterdi ancak son vuruşlarda etkisiz kalınca gol atmayı başaramadı. Karadeniz ekibi, en son 4 hafta önce oynanan Ümraniyespor maçında gol atmıştı.

Son haftalarda özellikle gol yollarında sıkıntı yaşayan Giresunspor’ da Teknik ekip bu soruna çare arıyor. Takımın hücum oyuncularıyla yakından ilgilenen Teknik Direktör Serhat Güller, talebelerini daha dikkatli olmaları konusunda uyardı. Taraftarlarda golcülerin form tutması durumunda seri galibiyetlerin alınacağına inanıyor. Bu arada 21 hafta sonunda 11 kez fileleri havalandıran yeşil-beyazlı ekipte en golcü sol bek Şahin Dil(2) gol.                                                                                        

 

Günün Diğer Haberleri