Giresunspor Sahipsiz mi Kalacak?

Giresunspor’ un 11-18 Mayıs tarihlerinde yapılacak seçimli Olağanüstü kongrede henüz başkanlığa kimse talip çıkmazken, takımın kayyuma kalabileceği ifade edildiyor.

FUTBOL - 25-04-2024 08:53

Giresun’ da 11-18 Mayıs tarihlerinde seçimli Olağanüstü kongre kararı alınmasının ardından şimdi gözler kulübü yönetmeye talip aday ya da adaylarlasın çıkıp çıkmayacağına çevrildi. Hakan Karaahmet başkanlığı döneminden kalma borçlarla ve transfer yasaklarıyla son 2 sezon süper ligden 2. Lige düşen yeşil- beyazlılarda, olağanüstü kongrede kulübe tlipli aday çıkmasının çok zor bir ihtimal olduğu değerlendiriliyor.

Kulübe talipli aday çıkmaması halinde kayyum heyetine kalacak olan Giresunspor’ da, Nahid Yamak başkanlığındaki mevcut yönetimin Giresunspor’ u kayyuma bırakmamak için divan heyetine yeni bir liste sunup sunmayacağı da belli değil. 11 Mayıs’ taki 1.longrede yeterli çoğunluğun sağlanması beklenmezken, Giresunspor’ da cevabını bekleyen soruların 18 Mayıs’ ta çoğunluğa bakılmaksızın yapılacak genel kurulda netleşmesi bekleniyor

Günün Diğer Haberleri