Giresunspor’ da Güller Açmıyor

20 haftada sadece 6 puan toplayabilen yeşil- beyazlı ekipte en son göreve gelen Teknik Direktör Serhat Güller’ de kötü gidişata çare olamadı.

FUTBOL - 30-01-2024 12:17

Geçen sezon mücadele ettiği süper ligi 40 puanla 16.sırada tamamlayarak küme düşen Giresunspor, 1.ligde de düşüşünü engelleyemiyor. Sezona transfer yasağı sebebiyle alt yapı takviyeli genç oyunculardan kurulu kadrosuyla başlayan yeşil- beyazlılar, arzu edilen başarıyı elde edemedi. Geride kalan 20 haftada sadece 6 puan toplayabile Giresunspor, en son göreve gelen Teknik Direktör Serhat Güller’ de kötü gidişe çare olamadı.

Sezona Teknik Direktör Mustafa Kaplan ile başlayan Giresunspor’ da 9. Haftada 1-0 kaybedilen Boluspor maçı sonrası Kaplan ile yollar ayrıldı. Kaplan yönetiminde sadece 1 kez kazanabilen Giresunspor, 2 kez de rakipleri ile berabere kaldı. 10. Haftada Şanlıurfaspor maçıyla göreve başlayan Mehmet Birinci döneminde de istenilen sonuçlar alınamadı. Birinci yönetiminde ise Giresunspor 8 maçta 1 galibiyet ve 1 beraberlik alabildi.

Mehmet Birinciile 17. Haftada 2-1 lik Ümraniyespor mağlubiyetinin ardından yollar ayrıldı. Karadeniz ekibi devre arasında Teknik Direktörlük görevine getirilen Serhat Güller yönetiminde 3 yenilgi aldı. Önceki gün deplasmanda Bandırmaspor’ a 6-9 yenilen yeşil- beyazlılar, ligde üst üste 9.mağlubiyetini aldı.

 

 

Günün Diğer Haberleri