Giresun Düğümü İçerde Çözecek

Yeşil-beyazlılar Hatay ve Gaziantep FK maçlarının haricinde kalan 3 karşılaşmanın ikisini kendi evinde oynayacak. Çotanaklar saha ve seyirci avantajına güveniyor.

FUTBOL - 16-05-2023 07:14

 

Spor Toto süper lig ekibi Giresunspor son 5 haftaya 28 puanla 16.sırada giriyor. Türkiye’ yi derinden sarsan deprem felaketi nedeniyle ligden çekilen Hatayspor ve Gaziantep FK maçlarını oynamadan hanesine 6puan yazdıracak olan yeşil-beyazlılar, 36. Haftada kendi evinde oynayacağı Trabzonspor karşılaşmasına 34 puanla çıkacak. 37.haftada İstanbul’ da Ümraniyespor’ a konuk olacak Çotanaklar, sezonun son karşılaşmasında evinde Antalyaspor’ u ağırlayacak.

Giresunspor’ un bu maçlarda elde edeceği sonuçlar yeşil-beyazlı camianın süper ligdeki kaderini belirleyecek. Hatayspor ve Gaziantep FK maçlarının haricinde kalan 3 maçın ikisini kendi evinde oynayacak olan Çotanaklar yeni teknik Direktörü İrfan Buz yönetiminde 3 maçtan 9 puan çıkartıp, rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek. Özellikle iç saha maçlarına büyük önem veren Teknik Direktör İrfan Buz, saha ve seyirci avantajına güveniyor

Günün Diğer Haberleri