Galatasaray-Çaykur Rizespor maçında rahatsızlanan taraftar hayatını kaybetti

Galatasaray, Süper Lig'de Çaykur Rizespor ile oynadığı maçın devre arasında rahatsızlanan bir taraftarının hayatını kaybettiğini duyurdu.

RİZESPOR - 14-03-2024 11:57

Kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, maçın devre arasında rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan sarı-kırmızılı taraftar Selçuk Tuncer'in vefat ettiği belirtildi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Taraftarımız Selçuk Tuncer'in vefat haberini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhumun cenazesi, yarın Alanya Gürses Camisi'nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Bektaş Aile Mezarlığı'na defnedilecektir. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz."

Galatasaray Kulübü, taraftarlarından Selçuk Tuncer'e olan başsağlığı dileklerini iletti ve ailesine destek olmak için yanlarında olduklarını belirtti.

Maçın ikinci yarısı öncesinde yaşanan bu üzücü olay, futbol camiasını derin bir üzüntüye boğarken, Galatasaray taraftarları da sosyal medya üzerinden Selçuk Tuncer'e veda mesajları paylaşarak birlik ve dayanışma içinde olduklarını gösterdi.

 

Günün Diğer Haberleri