Fox Tv'de Çalar Saat yeni sunucusu kim? İlker Karagöz kimdir, kaç yaşında? İlker Karagöz biyografisi!

FOX Tv'nin sabah haberleri programı Çalar Saat'in yeni sunucusu belli oldu. Yeni yayın döneminde FOX Tv Çalar Saat program sunucusu İlker Karagöz olacak. Peki, Fox Tv'de Çalar Saat yeni sunucusu kim? İlker Karagöz kimdir, kaç yaşında?

BİYOGRAFİ - 26-08-2022 12:39

 


 

FOX Tv Çalar Saat programının yeni sunucusu İlker Karagöz kimdir, kaç yaşında ve nereli olduğu merak ediliyor. İlker Karagöz Instagram hesabı ne ve Fox Tv'de Çalar Saat İlker Karagöz ne zaman başlıyor gündeme geliyor. Fox Tv'de Çalar Saat yeni sunucusu kim? İlker Karagöz kimdir, kaç yaşında? İlker Karagöz biyografisi! Detaylar haberimizdedir…


İLKER KARAGÖZ KİMDİR?
İlker Karagöz 18 Mart 1980 Muş doğumlu haber spikeridir. Tam adı Arda İlker Karagöz'dür. Aslen Çanakkalelidir.

İlker Karagöz doğum tarihi : 18 Mart 1980

İlker Karagöz kaç yaşında : 40 yaşında

İlker Karagöz aslen nereli : Çanakkale

İlker Karagöz burcu ne : Balık burcu

İlker Karagöz mesleği ne : haber'> haber'>Haber spikeri

İlker Karagöz tam ismi nedir : Arda İlker Karagöz

İlker Karagöz 1998 yılında Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü'nü kazanmıştır. 1998 - 2002 yılları arasında burada lisans eğitimini tamamlamıştır. Ardından 2001 senesinde ATV ekranlarında staja başlayan İlker Karagöz üniversiteden mezun olduktan sonra kanalda kadroya geçiş yaptı. 2007 'nin şubat ayında Fox Tv'ye transfer oldu. Burada birtakım görevlerde bulundu.

Bir dönem ATV'de muhabirlik yapan İlker Karagöz Fox Ankara Haber Merkezi'nde parlamento muhabiri olarak çalıştı. Kendisi gibi haber sektöründe bulunan Damla Ünler Karagöz ile evlidir. 2 çocuğu vardır. İsimleri Can ve Deniz'dir. Mart 2017'den beri Doğan Şentürk yönetimindeki FOX Haber'de hafta sonu sabah haberlerini sundu. Haber sunumundaki farklılıkla kısa sürede izleyicilerin beğenisini kazandı.

İlker Karagöz günümüzde her cumartesi ve pazar saat 8.30'da FOX TV'de Çalar Saat Hafta Sonu haberleriyle izleyicilerin karşısına çıkmaktadır.

Fox Tv'de Çalar Saat yeni sunucusu kim? İlker Karagöz kimdir, kaç yaşında? İlker Karagöz biyografisi!

İLKER KARAGÖZ INSTAGRAM HESABI
İlker Karagöz Instagram hesabı "ilkerkaragozfox" 120 binden fazla takipçisi bulunuyor

Günün Diğer Haberleri