Fındıklı'da 7 ve 8. Sınıf Erkek Öğrencileri Futbol Şenliğinde Doyasıya Eğlendi

Rize'nin Fındıklı ilçesinde, Herkes İçin Futbol Şenliği'nin 4. etabı 7 ve 8. sınıf erkek öğrencileri ile gerçekleşti. Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile birlikte organize edilen, Fındıklı Belediyesi ile Muammer Çiçekoğlu Vakfı'nın sponsorluğunu yaptığı ve emekli öğretmen Fikret Kadıoğlu ve Öğretmen Erhan Kurtoğlu'nun koordinasyonunda düzenlenen şenlik, Fındıklı Şehir Stadı'nda yapıldı.

RİZE - 25-12-2023 08:48

Şenlikte, ilçedeki 7 ve 8. sınıf erkek öğrencilerinin oluşturduğu 16 takım mücadele etti. Müsabakalar, fair-play ruhu içinde gerçekleşti.
Öğrenciler, başlama vuruşunun ardından doyasıya ve özgürce futbol oynamanın tadını çıkardı. Maç boyunca tribünleri dolduran veliler de çocuklarını destekledi.
Şenliğin sonunda dereceye giren takımlara kupa ve madalya verildi.
Şenlikte konuşan Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Hatipoğlu, "Gençlerimizin sporla iç içe olmasını sağlamak istiyoruz. Bu tür etkinlikler, gençlerimizin sosyalleşmelerine ve kişisel gelişimlerine katkı sağlıyor" dedi.
Fikret Kadıoğlu ise, "Şenliğin amacı, çocukların baskı altında kalmadan özgürce futbol oynamalarını sağlamak. Bu tür etkinlikler, çocukların spor yapma alışkanlığı kazanmasına da yardımcı oluyor" diye konuştu.

Günün Diğer Haberleri