Derepazarı Belediyesi, ilçede vatandaşların yaşam kalitesini artırmaya yönelik altyapı çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Erikliman Mahallesi’nin Günaydınlar ve Beyazlar mevkilerinde eksik kalan doğalgaz çalışmalarına başlandı.
Derepazarı Belediye Başkanı Şaban Kalça, sahada görev yapan ekiplerle birlikte çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirterek, Erikliman Mahallesi’ndeki doğalgaz çalışmalarının bir ay içerisinde tamamlanmasının planlandığını ifade etti.
Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte mahallede doğalgaz altyapısının vatandaşların hizmetine sunulacağını kaydeden Başkan Kalça, hizmetlerin en kısa sürede tamamlanması için ekiplerin sahada çalışmalarını sürdürdüğünü vurguladı.
Başkan Şaban Kalça, doğalgaz çalışmalarının Erikliman Mahallesi sakinlerine hayırlı olmasını dileyerek, vatandaşların yaşam konforunu artırmaya yönelik hizmetlerin devam edeceğini belirtti