Derepazarı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Işıl Hatinoğlu Emekli Oldu

Çayın ve yağmurun başkenti Rize’ nin Derepazarı Belediyesinin sevilen ve başarılı park ve Bahçeler müdürü Işıl Hatinoğlu yaş haddinden emekli olmasına 17 yıllık uzun bir süre bulunasına karşın genç yaşta emekliler kervanına katıldı.

RİZE - 18-07-2023 14:18

 

48 yaşında 25 yıllık aktif devlet memurluğunu EYT kanalıyla noktalayan Peyzaj Mimar Işıl Hatinoğlu geçmiş dönemlerde de Rize Belediyesi ve Çevre Şehircilik ve İklim bakanlığının Rize İl Müdürlüğüne Mimar olarak görev yapmış ve birçok başarılara imza atan isim olmuştu.

Rize eski baro Başkanı Av. Ateş Hatinoğlu’ nun eşi olan Işıl Hatinoğlu’ nun bu sürpriz emekliliği mesai ve meslektaşları arasında da büyük üzüntüye neden olduğu öğrenildi. Emekli olur olmazda birçok özel sektörden ard arda cazip teklifler alan almaya başlayan basın dostu arkadaşımız Işıl Hatinoğlu’ nu tebrik ediyor ve emeklilik yaşamında da sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler diliyoruz

Günün Diğer Haberleri