Çocukları için en doğalını arayan annelere

Üstün Alman teknolojisini 90 yıldır evlere taşıyan Fakir Hausgeräte; çiğ sütten direkt yoğurt yapabilen “Pasteur” ile çocukları için her zaman lezzetli ve besin değeri yüksek gıdaları tercih eden annelerin favorisi olmaya aday.

AKTUEL - 07-05-2024 15:09

Yoğurt; zengin kalsiyum içeriğiyle kemik ve diş sağlığını destekleyen, bağışıklık sistemini güçlendiren temel gıdalardan biri. Probiyotik, yüksek protein ve B vitaminleri deposu olan bu besin, çocukların sağlıklı bir şekilde büyüme ve gelişmesinde de önemli bir yer tutuyor. Uzmanlara göre; özellikle çocukların neredeyse her gün tüketmesi gereken yoğurdu marketten almak yerine evde fakat doğru şekilde yapmak en sağlıklısı. Sütün doğal lezzetini ve besin değerini koruyabilen Pasteur, çocukları için hem en sağlıklı hem de en lezzetli yoğurdu hazırlamak isteyen annelerin en büyük yardımcısı olacak.
Dünyada ilk ve tek teknoloji; çiğ sütten direkt yoğurt yapımı
Üstün Alman teknolojisine sahip Fakir Hausgeräte; yoğurdun faydalarından tam anlamıyla yararlanmak için çiğ sütten direkt yoğurt yapabilme özelliğine sahip, dünyadaki ilk ve tek makine olan Pasteur’ü geliştirdi. Pastörizasyon işlemi sayesinde çiğ sütü kaynatmadan sütün içerisindeki insan sağlığına zararlı patojen mikro organizmaları etkisiz hale getiren Pasteur, aynı zamanda besin değerini de koruyor. Direkt olarak tüketilmeye uygun hale gelen pastörize süt böylece sağlıklı ve lezzetli yoğurt yapımında kullanılabiliyor. Tat ve kıvam ayarı sayesinde çocukların damak tadına uygun yoğurt hazırlayabilen makinenin; tatlı, normal ve ekşi seçeneklerinin yanı sıra katı ve normal kıvam alternatifi de mevcut.
Dışarıda veya ev konforunda; yoğurdunuzu tek dokunuşla hazırlayın
Pasteur Yoğurt Makinesi; üç litrelik geniş seramik haznesinin yanı sıra farklı ölçülere sahip kavanozlarla da yoğurt yapımına uygun. Güçlü ısıtma özelliği ile yoğurt yapımını daha hızlı ve etkili hale getirirken, modern tasarımıyla dikkat çeken dokunmatik dijital ekranı sayesinde tüm süreci size bildiriyor. Dahası; makinenin alt kısmındaki pastörizasyon (kırmızı), soğutma (mavi), fermentasyon (sarı) ve yoğurt hazır (yeşil) gibi tüm süreçleri belirten ışıklı geri bildirimleri ile her adımı daha kolay takip etmeyi sağlıyor ve şık bir görünüm sunuyor. Mobil uygulaması sayesinde kontrol ve süreç takibini uzaktan rahatlıkla yapabilme imkânı sunan mucizevi cihaz, uzaktan takip özelliğiyle sütü pastörize ederek, yoğurdun tat ve kıvamını da tek dokunuşla ayarlamayı sağlıyor. Ayrıca, hazır pastörize sütten de sağlıklı ve lezzetli yoğurt elde edebilirsiniz.

Günün Diğer Haberleri