Çerkezköy'de minibüs ile otomobil çarpıştı; 5 yaralı

TEKİRDAĞ'ın Çerkezköy ilçesinde minibüs ile içerisinde üniversite öğrencilerinin bulunduğu otomobilin çarpıştığı kazada 5 kişi yaralandı.

TEKİRDAĞ - 27-10-2022 17:36


 

Kaza, Çerkezköy'ün Veliköy Mahallesi'nde meydana geldi. E.S.'nin kullandığı 34 BVB 185 plakalı minibüs ile F.T. yönetimindeki  06 KB 1933 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada otomobilde sürücü F.T. ile E.E., S.K. ve B.P ile minibüs sürücüsü E.S., yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarıyla bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, Çorlu ve Çerkezköy'deki hastanelere kaldırılarak, tedavi altına alınırken, durumlarının iyi olduğu öğrenildi. 

Mahalle sakinleri, kazanın yaşandığı Sanayi ile Cumhuriyet caddelerinin kesiştiği noktada sık sık kazaların meydana geldiğini belirterek, "Yolların yapılmasıyla birlikte araçlar bu caddeden hızlı geçmeye başladı. Bu cadde hem araçlar tarafından hem de yayalar tarafından çok sık kullanılıyor. Caddede son günlerde ciddi tehlikeler atlatıyoruz. Cumhuriyet Caddesi’ne hız kesici kasis istiyoruz. Burada üniversite öğrencileri, ilkokul öğrencileri de yaşıyor. Bugünkü kazaya karışan araçların içinde üniversite öğrencileri vardı" dedi

Günün Diğer Haberleri