Çayeli'nde Şampiyonluk Ateşi Yandı

​​​​​​​Çayelispor, Görelespor'u deplasmanda mağlup ederek Bölgesel Amatör Lig 10. Grup'ta zirvedeki yerini sağlamlaştırdı.

FUTBOL - 22-04-2024 08:34

 

23. hafta mücadelesinde Görelespor' a konuk olan Çayelispor, Muhammed Ali Yılmaz, İsmail Özoğlu ve Halil İbrahim Çelik'in golleriyle sahadan 3-0 galip ayrılarak 3 puanı hanesine yazdırdı. Bu galibiyetle birlikte Çayelispor, en yakın rakibi 1926 Bulancakspor ile arasındaki puan farkını maç fazlasıyla 8 puana çıkardı.

Karşılaşmanın ardından Rize'ye dönen Çayelispor ekibi, taraftarlar tarafından şampiyon gibi karşılandı. Kutlamalar Çayeli ilçesinde de devam ediyor. Taraftarlar, takımlarına desteklerini sürdürürken, Çayelispor' un gözü önümüzdeki haftalarda şampiyonluğu matematiksel olarak garantilemeye çevrildi.

Çayelispor, gelecek hafta BAY geçecek ve rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek. En yakın takipçisi 1926 Bulancakspor' un ise Rize Özel İdarespor ile oynayacağı maç büyük önem taşıyor. Eğer Bulancakspor puan kaybederse ve Çayelispor bir sonraki maçında galip gelirse, takım TFF 3. Lig'e yükselecek. Çayelispor taraftarları, takımlarının başarısını coşkuyla kutlarken, önümüzdeki haftaların heyecanını bekliyor.

 

Günün Diğer Haberleri