Çayeli’nde Kar Eğlencesi: Başkan Çiftçi Çocuklarla Birlikte Kaydı

Rize’nin Çayeli ilçesinde etkili olan kar yağışı, vatandaşlara keyifli anlar yaşattı. Okulların tatil edilmesini fırsat bilen çocuklar, naylonlarla karda kayarak eğlencenin tadını çıkardı. Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi de çocukların neşesine ortak oldu ve naylonla kayarak onlara eşlik etti.

RİZE - 22-02-2025 09:25

Kar yağışının ardından sokaklar adeta oyun alanına dönerken, Başkan Çiftçi’nin çocuklarla birlikte kaydığı anlar sosyal medyada büyük ilgi gördü. Çocuklar, belediye başkanıyla birlikte kaymanın mutluluğunu yaşarken, eğlenceli anlar renkli görüntülere sahne oldu.
Çayeli Belediyesi, kış aylarında vatandaşların güvenliği için tuzlama ve kar küreme çalışmalarına aralıksız devam ederken, bu tür etkinliklerle de kışın keyifli yönlerini ön plana çıkarmaya devam ediyor. Başkan Çiftçi, “Çocuklarımızın mutluluğu her şeyden önemli. Onlarla birlikte bu anları yaşamak bizim için de büyük keyif” dedi.
Çayeli’nde kar yağışı süresince vatandaşlar, kar topu oynayarak, kardan adam yaparak ve çeşitli kış aktiviteleriyle karın tadını çıkarmaya devam ediyor.

Günün Diğer Haberleri