Bülent Korkmaz: “Tarık Çetin Bizi İpten Aldı”

Çaykur Rizespor teknik Direktörü Bülent Korkmaz, 2-0 kazandıkları Bodrumspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, “tarik bizi ipten aldı. Bu maçı 2-0 kazandıysak bunu Tarık Çetin’in elleri sayesinde aldık dedi

RİZESPOR - 01-10-2022 22:59

 

 

TFF 1.liginin 7. Haftasında ilk kez seyircisi karşısında galip gelen çaykur Rizespor’ da Teknik Direktör Bülent Korkmaz Bodrumspor maçı sonrası yaptığı açıklamada galibiyeti Tarık Çetin’in kurtarışlarıyla aldıklarını söyledi. Korkmaz oyun olarak beklentinin çok altında olduklarını ifade ederek, “Kazandığımız için mutluyuz. İyi oynamadık, iyi mücadele ettik. Bu maç kırılma maçı olabilir. Böyle bir maça ihtiyacımız vardı." ifadelerini kullandı. Futbolcular kusursuz oynayamaz. Hatalar bugün fazlaydı. Tarık inanılmaz kurtarışlar yaptı. Onun iyi oyunu bize galibiyeti getirdi." değerlendirmesinde bulundu.

Kendisine karşı yapılan "İstifa" çağrısına Korkmaz, "Taraftar hakaret etmediği, küfür etmediği sürece bir sorun yok. Taraftarın istifa söylemine saygı duyuyorum. Taraftar oyunu görüyor, gözlemliyor. Böyle bir söylemde bulunmalarını sağduyulu karşılıyorum." şeklinde konuştu.

Korkmaz, Efe Tecimer'in çapraz bağının koptuğunu ve bunun nedeninin antrenman sahasının kötü olmasından kaynaklandığını, başka sakatlıkları da beklediklerini sözlerine ekledi.

Günün Diğer Haberleri