Beşiktaş'ta tecrübeli futbolcunun büyük pişmanlığı!

Geçtiğimiz sezonlarda takımın banko futbolcularından olan ancak Beşiktaş'ta bu sezon forma şansı bulamayan tecrübeli futbolcu için flaş bir gelişme yaşandı

FUTBOL - 26-10-2022 11:19


 

Sergen Yalçın döneminde Beşiktaş 'a transferi gerçekleşen iki yıl takımın düzenli formasını giyen ancak Ismael ile birlikte yedek kulübesine giden Brezilyalı stoper hakkında flaş bir gelişme yaşandı işte detaylar...

TAKASLA GELDİ

2020 yılında başında Sergen Yalçın'ın bulunduğu Beşiktaş'a Fatih Aksoy'un başa baş takasıyla transfer olan Welinton, sezon başında gösterdiği performansla eleştirilerin hedefi olmuştu. Teknik direktör Sergen Yalçın'ın Alanyaspor 'dan tanıdığı 1.81 boyundaki Welinton, daha sonra büyük bir çıkış göstermişti.

Şampiyonluk kadrosunda vardı

Siyah-Beyazlıların 2020-2021 sezonunda kazandığı 3 kupada da büyük emeği olan Brezilyalı savunmacı, o dönem forma giydiği 41 mücadelede 1 gol ve 2 asist yapmıştı.

Yerini kaybetti

Şampiyonluğun kazanıldığı sezonun ardından da kadroda düzenli forma şansı bulan deneyimli stoper 15. haftada oynanan Kasımpaşa maçının ardından yerini kaybetmeye başladı. Welinton geçtiğimiz sezon ligde 23 maçta forma şansı bulabildi.

Dele Alli'nin Beşiktaş ile ilk antrenmanı


Siyah-Beyazlılar'ın başına Ismael'in geçmesinin ardından Welinton adeta kulübeye hapsoldu. Bu sezon sadece 1 resmi karşılaşmada forma şansı bulan Welinton, İstanbulspor maçında Tayyip Talha'nın sakatlanmasıyla oyuna dahil olmuştu.

Günün Diğer Haberleri