Beşiktaş- Trabzonspor maçı biletleri ne zaman satışa çıkacak?

Süper Lig'de 10. haftada Beşiktaş ve Trabzonspor karşı karşıya gelecek. Her iki takımın da taraftarları Beşiktaş- Trabzonspor maçı biletlerinin ne zaman satışa çıkacağını merak ediyor. Siyah- beyazlı ekip Vodafone Arena'da Trabzonspor'u konuk edecek. Taraftarlar ise Trabzonspor- Beşiktaş maçı biletleri satış tarihini merak ediyor. Peki, Beşiktaş- Trabzonspor maçı biletleri ne zaman satışa çıkacak? Beşiktaş- Trabzonspor maçı bileti satışa çıktı mı?

FUTBOL - 11-10-2022 14:50

 


Beşiktaş- Trabzonspor maçı biletleri ne zaman satışa çıkacak? sorusu futbolseverlerin merak ettikleri arasında. Süper Lig'de karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş ve Trabzonspor takımlarının maçı heyecanla bekleniyor. Taraftarlar ise Beşiktaş- Trabzonspor maçı biletleri ne zaman satışa çıkacak?sorusuna yanıt arıyor. Takımına destek vermek isteyen taraftarlar merakla Beşiktaş- Trabzonspor maçının biletlerinin ne zaman satışa çıkacağını merak ediyor. Peki,Beşiktaş- Trabzonspor maçı biletleri ne zaman satışa çıkacak? Beşiktaş- Trabzonspor maçı bileti satışa çıktı mı?

BEŞİKTAŞ- TRABZONSPOR MAÇI BİLETLERİ NE ZAMAN SATIŞA ÇIKACAK?
Süper Lig'de 10. haftanın kritik maçı Beşiktaş- Trabzonspor maçının biletleri 12 Ekim Çarşamba günü saat 10:00 itibari ile satışa çıkacak. Biletleri https://www.passolig.com.tr/ adresinden satın alabilirsiniz.

BEŞİKTAŞ- TRABZONSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?
Beşiktaş- Trabzonspor maçı 16 Ekim Pazar günü saat 19:00'da oynanacak.

Günün Diğer Haberleri