Belediye İş’ten İşçiyi Memnun Eden Sözleşme

Belediye İş sendikası Rize İl Başkanlığı Çamlıhemşin Belediyesi ve Arhavi Belediyesi ile yaptığı toplu sözleşmelerle işçiyi memnun etti.

RİZE - 06-01-2023 10:08

 

Belediye İş Sendikası Rize İl başkanı Yaşar Kaspar, yaptıkları sözleşmelelerle işçileri memnun ettiklerini kaydetti. Başkan Kaspar, “Çamlıhemşin Belediyesi toplu sözleşmesi belediyemize, sendikamıza ve üyelerimize hayırlı olsun. Toplu sözleşmede katkı ve destekleri için Belediye Başkanımız Osman Haşimoğlu başkanıma Meclis üyemize ve Mali hizmetler müdürümüze sendikamız adına teşekkür ederim. Üyelerimizin ücretlerine yapılan zamla beraber Yıl içinde % 128 oranında zam yapılmıştır” dedi.

Belediye İş Sendikası Rize İl başkanı Yaşar Kaspar Arhavi Belediye Başkanlığı ve Belediye Personel Şirketi Çalışanlarını Kapsayan Toplu İş sözleşmesi imzalandığını kaydetti

Başkan Kaspar, “Destek ve katkılarını esirgemeyen Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu’na ve Belediye Personel Ltd.Şti. Genel Müdürü Engin Erkan’a sendikamız ve üyelerimiz adına teşekkür ediyorum.  Arhavi Belediyesi ve Personel Ltd. Şti. bünyesinde görev yapan personelin maaşlarında %55 oranında zam yapıldı.  Yıllık bazda % 126 zam ile üyelerimizin maaşlarında ve özlük haklarında iyileştirme yapılmış oldu” dedi.

Günün Diğer Haberleri