Başkan Turgut: “Turu Göztepe maçına Atacağız Bayraklarınızı Hazırlayın”

Çaykur Rizespor başkanı İbrahim Turgut, yeşil-mavili renklere gönül verenlere seslenerek, “Bayraklarınızı sandıktan çıkartın. Camlarınızı, sokaklarınızı süslemeye başlayın. Turu Göztepe maçında atacağız” dedi.

RİZESPOR - 09-05-2023 10:23

 

(HT)Tuzlaspor karşısında alınan galibiyetle süper lig kapısını ardına kadar açan Çaykur Rizespor’ da 7 den 70’e herkes mutluluktan uçuyor. Artık özlediği lige dönmek için gün sayan Atmaca, kalan 2 haftada en az 2 puan aldığı takdirde rakiplerinin durumuna bakmadan muradına erecek.  Diğer bir ihtimal takdirde Pendikspor’ un kalan 2 haftada puan kaybı yaşaması Çaykur Rizespor’ u ‘süper ligli” yapacak.

Büyük coşkuyla süper ligi bekleyen çaykur Rizespor’ da Başkan İbrahim Turgut, taraftara çağrıda bulunarak bayrakları sandıktan çıkarmalarını istedi. Başkan İbrahim Turgut: ”bayraklarınızı sandıktan çıkartın. Camlarınızı sokaklarınızı süslemeye başlayın. Biz şampiyonluk turunu Göztepe maçında atacağız” dedi. Yeşil-mavili kulüp bu hafta Göztepe, son hafta ise sahasında Altınordu ile karşılaşacak

Günün Diğer Haberleri