Başkan Kaçar, 19 Mayıs Atatürk’ü anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Saadet Partisi Rize İl Başkanı Av. Muhammet Kaçar mesajında; “19 Mayıs 1919'da ilk meşalesi yakılan istiklal mücadelesi, idealleri için can vermeye hazır inançlı gençlerle destansı bir zafere dönüşmüştür. Bugün de hedefine ulaşıncaya dek aynı ruhla, aynı inançla ve aynı azimle yürütülecektir” dedi.

RİZE - 19-05-2024 12:36

Yarınlardan emin olabilmek ve geleceğe umutla bakabilmek için en büyük yatırımın gençliğe yapılması gerektiğine vurgu yapan Saadet Partisi Rize İl Başkanı Av. Muhammet Kaçar, “Gençleri ideolojik kamplaşmalara değil, birlik ve beraberliğe teşvik edecek adımlar atılması gerektiğini ifade ederek daha fazla geç kalmadan, ahlaki ve manevi değerlerle donatılmış, nitelikli, bilgili ideal sahibi bir nesil için çalışılması gerekir” şeklinde konuştu.

 

Av. Kaçar, kısır çekişmeler, sığ tartışmalar yerine geleceği inşa edecek gençlerin sorunlarının çözümü için gayret gösterilmesi gerektiğini, yaşanabilir bir Türkiye'nin, yeniden büyük Türkiye'nin ve yeni bir dünyanın ancak böyle bir gençlikle mümkün olacağını belirterek, şunları kaydetti: “19 Mayıs 1919'da ilk meşalesi yakılan istiklal mücadelesi, idealleri için can vermeye hazır inançlı gençlerle destansı bir zafere dönüşmüştür. Bugün de hedefine ulaşıncaya dek aynı ruhla, aynı inançla ve aynı azimle, canla başla yürütülmelidir. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm milletimizin özellikle de gençlerimizin 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum. Bu topraklar için canını vermiş tüm şehit ve gazilerimizi şükran, minnet ve rahmetle anıyorum" ifadesini kullandı.

Günün Diğer Haberleri