Başkan Hakan Kalaycı’dan Belediye Başkanı Tevfik Göksu’ya Teşekkür

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Esenler Güven Spor Kulübü'nü ziyaret etti ve kulüp başkanı Hakan Kalaycı ile bir araya geldi. Ziyarette futbol ve sporun gelişimi üzerine yapılan sohbette, Başkan Göksu, kulübe başarılar diledi.

FUTBOL - 14-05-2024 16:31

Esenler Güven Spor Kulübü Başkanı Hakan Kalaycı, Belediye Başkanı Tevfik Göksu’ya spor ve sporcuya verdiği desteğin önemini vurgulayarak teşekkürlerini iletti. Kalaycı, "Sayın Göksu’nun ziyareti, kulübümüze ve genç sporcularımıza verdiği değeri göstermektedir. Esenler Güven Spor Kulübü olarak, ilçemizde sporun ve sporcunun desteklenmesi adına yapılan bu tür ziyaretlerden büyük mutluluk duyuyoruz. Belediyemizin spora ve gençlerimize olan desteği bizler için büyük bir motivasyon kaynağıdır," dedi.
Başkan Kalaycı, ziyaretin ayrıca kulüp olarak gelecek planlarına ışık tuttuğunu belirterek, "Esenler Belediyesi’nin destekleriyle sporcularımızın daha iyi imkanlara kavuştuğunu ve ilçemizin spor alanında daha da ileri gitmesi için gerekli adımların atıldığını görmek bizleri ziyadesiyle memnun etmektedir. Sayın Göksu'ya, kulübümüze ve gençlerimize olan inancı için teşekkür ederim," ifadelerini kullandı.
Esenler Güven Spor Kulübü, Esenler Belediyesi'nin desteği ile bölgede sporun daha fazla genç tarafından benimsenmesi ve daha yüksek seviyelere taşınması için çalışmalarını sürdürmekte olduğunu belirtti.
 

Günün Diğer Haberleri