Avrupa’ya Gideceğiz Değil mi Çocuklar?

Çaykur Rizespor Yönetimi, teknik ekip ve futbolcuların yer aldığı bayramlaşma töreni renkli görüntülere sahne oldu. Oyuncularla tek tek tokalaşan İbrahim Turgut, son haftalarda Avrupa için iddialı konuma gelen futbolculara, “Avrupa’ ya gideceğiz değil mi çocuklar?” diyerek takıldı

RİZESPOR - 13-04-2024 10:58

Haber: Sude KÖROĞLU

Çaykur Rizespor’ un gerçekleştirdiği bayramlaşma töreni tam bir şölene dönüştü. Mehmet Cengiz tesislerinde düzenlenen bayramlaşma törenine, Atmacaların Başkanı İbrahim Turgut, Yönetim kurulu üyeleri, teknik ekip ve futbolcular katıldı. Son derece sıcak ve samimi bir ortamda geçekleşen bayramlaşma töreninde espriler tavan yaptı. Oyuncularla tek-tek tokalasam ve onların bayramlarını kutlayan Başkan İbrahim Turgut, başarılarından dolayı oyuncularını tek-tek kutladı.

Başkan Turgut bununla da kalmadı. Antalyaspor karşılaşmasında alınacak bir galibiyetin önemine vurgu yapan İbrahim Turgut espriyle karışık, “ Çocuklar Avrupa’ ya gideceğiz değil mi? Bunun içi size güvenim tam. Hepiniz bu şehri başarılarınızla gururlandırıyorsunuz. Tebrik ediyorum” dedi. Oyuncular ise hep bir ağızdan, “ Başkanım size söz, Rizespor’ da Avrupa’ da olacak” karşılığını verdi İbrahim Turgut ve yönetim bayramlaşma süresince oyucular ve teknik ekiple keyifli dakikalar geçirdi.

Günün Diğer Haberleri