Atmaca Uçmaya Hazırlanıyor!

İlk yarının son 2 mücadelesinde 1 beraberlik ve 1 yenilgi alan Çaykur Rizespor, ikinci yarıya da beraberlikle başlamıştı Yeşil mavililer Denizlispor maçıyla 3 puana uzanıp hasret dindirmek istiyor

RİZESPOR - 22-01-2023 09:21

 

Spor Toto 1.ligde 20.haftanın kapanış maçında yarın Denizlispor’u ağırlayacak olan Çaykur Rizespor’ da tüm planlar 3 puan üzerine kuruldu.. İlk yarının son 2 maçında bir berberlik ve 1 yenilgi alan sadece 1 puan toplayabilen Atmacalar, 2.yarıya da Keçiörengücü beraberliği ile başlamıştı. Yeşil mavililer 3 haftadır 3 puanlık özlemini konuk edeceği Denizlispor maçıyla dindirmek istiyor. Rakibini yenip hem galibiyet özlemine son vermek isteyen Çaykur Rizespor, yeni bir sayfa açıp galibiyet serisi başlatmak istiyor.

Liderlik koltuğuna oturan Eyüpspor’ un 10 puan gerisinde yer alan Atmacalar seri için geri sayıma geçti. Atmacalar evinde oynayacağı Denizlispor ve Yeni Malatyaspor maçlarını kazanıp zirveye yaklaşmak istiyor. Çaykur Rizespor, ligdeki son galibiyetini 17.hafta maçında 10 Aralık 2022 tarihinde Tuzlaspor’ u deplasmanda 1-0 yenerek elde etmişti. Yeşil-mavililer 41 gündür ligde kazanamıyor.

Günün Diğer Haberleri