Atmaca Fener’i Söndürecek

Fenerbahçe- Çaykur Rizespor maçı bugün saat 16.00 da Ülker stadında başlayacak. Cihan Aydin’ ın düdük çalacağı müsabaka yayıncı kuruluştan naklen yayımlanacak.

RİZESPOR - 01-10-2023 08:15

Bir yıl aranın ardından yükseldiği süper ligde fırtına gibi giriş yapan ve 6 maçta sadece 1 kez mağlup olan Çaykur Rizespor bugün zorlu bir sınav verecek. Atmaca 6 da 6 yaparak zirvede yer alan Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. Saat 16.00 da başlayacak karşılaşma Ülker stadında oynanacak. Ali Koç hayranı Cihan Aydin’ in yöneteceği maç yayıncı kuruluş tarafından naklen yayınlanacak. Yeşil- mavililer 42 yıl sonra rakibini deplasmanda devirip bir ilke imza atmak istiyor.

Zorlu karşılaşma öncesinde 5. Sıradaki Çaykur Rizespor’ un 11 puanı, Fenerbahçe’ nin ise 18 puanı bulunuyor. Bu arada Atmaca bugün oynanacak Fenerbahçe maçı öncesi sarı kart sıkıntısı yaşanıyor. Emirhan Topçu, Taha Şahin, Mithat Pala 3’ er sarı kartla sınırda bulunuyor. Bu isimlerden sarı kart gören olursa cezalı duruma düşecek ve gelecek hafta oynanacak Samsunspor karşılaşmasında forma giyemeyecek

 

Günün Diğer Haberleri