Atmaca Aslan Avında

Yeşil mavililer bugün saat 20.00 de konuk olacağı Galatasaray karşısında galibiyet hedefliyor. Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut, bu maçta Galatasaray karşısında galibiyet alarak bir ilki gerçekleştirmek istiyor.

RİZESPOR - 08-03-2024 10:59

Haber: Sude KÖROĞLU

Çaykur Rizespor süper ligin 2haftasında deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak Saat 20.00 de başlayacak müsabakayı Bahattin Şimşek yönetecek. Ligde son hafta sahasında Kayserispor’ u 3-0yenen Atmaca 39 puan ve averajla 7.sırada bulunuyor. 5 maçlık galibiyet hasretine son veren yeşil- mavililer İstanbul deplasmanından zaferle dönmekte kararlı. Ligin ilk yarısında Rize’ de oynanan maçı rakip takım 1-0 kazanmıştı.

Palut Bir İlki Yaşamak İstiyor

Galatasaray teknik Direktörü Okan Buruk iler Rizespor teknik Direktörü İlhan Palut bugüne kadar 4kez karşı karşıya geldi. Söz konusu müsabakalarda Buruk Galatasaray ve Başakşehir’ i, Palut ise Göztepe, Konyaspor ve Çaykur Rizespor’ u çalıştırıyordu. Oynanan 4 mücadelede Okan Buruk 3 galibiyet alırken, 1maç berabere bitmişti. Atmaca’ nın Teknik Direktörü Palut, Galatasaray’ ı bugün yenip ilk galibiyetini almak istiyor

 

Günün Diğer Haberleri