Antalya'da Vefat Eden Rizeli Hemşehrimiz Zafer Atmaca Manavgat' da Toprağa Verildi.

60 Yaşında Vefat Eden Ve Fanatik ÇAYKUR Rizesporlu’ da Olan Zafer Atmaca 3 Çocuk Babasıydı. Zafer Atmaca'nın Akdeniz'deki Cenazesine Bu Bölgedeki Karadenizliler Bir Araya Geldi.

ANTALYA - 01-11-2022 07:46

 

Faik Bakoğlu - Manavgat' Dan Bildiriyor.

25 Yılı aşkın bir süredir turizmin gerçek Başkenti Antalya'nın Manavgat ilçesinde ticarette uğraş veren Rizeli hemşerimiz Zafer ATMACA yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek tedavi gördüğü Antalya'da vefat eden Zafer ATMACA, yaşadığı Manavgat ilçesinin Hisar Mezarlığı’nda, merhumun babası Fevzi ATMACA' nın yanında toprağa verildi.

60 yaşında vefat eden Rize ve Hemşeri dostu arkadaşımız Zafer ATMACA 3 çocuk babasıydı.

Soy ismi gibi Yeşil-Mavili Atmacaların koyu ve fanatik taraftarı olan Zafer Atmaca’nın Manavgat’taki cenaze törenine Antalya ve Akdeniz bölgesinde yaşayan yüzlerce Rizeli ve Karadenizli arkadaşların da katılarak ona karşı son görevini birlikte yaptılar.

Aslen Rize - Pazarlı olan ve Rize’nin Çarşı Mahallesi’nde uzun yıllar yaşayan Zafer ATMACA, tam 27 yıl önce de Rize'den Manavgat’a taşınmıştır.

Basın dostu arkadaşımız olan merhum Zafer Atmaca’ya Allah’tan ‘’RAHMET’’.

www.haberetanik.com ailesi olarak Başta eşi Yasemin ATMACA olmak üzere çocukları İLKNAZ, SAMET ve ŞEVVAL Atmaca’ya, sevenlerine, dostlarına, yakınlarına ve arkadaşlarına "BAŞ SAĞLIĞI VE SABIR" dileriz.

Günün Diğer Haberleri