Ankara’da Vefat Eden Ekrem Biber İkizdere’de Son Yolculuğuna Uğurlandı

Rize’nin İkizdere ilçesinde yaşayan ve TEDAŞ eski İl Müdürlüğü personellerinden Ekrem Biber, Ankara’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

RİZE - 23-05-2026 21:34

69 yaşında ve üç çocuk babası olan Biber için bugün İkizdere Merkez Camii’nde cenaze namazı kılındı. Sevenlerinin yoğun katılım gösterdiği cenaze töreninin ardından Ekrem Biber’in naaşı, Çağrankaya Mahallesi’ndeki aile mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.

Ailesi, yakınları ve dostları tarafından son yolculuğuna uğurlanan Ekrem Biber’in vefatı, sevenlerini derin üzüntüye boğdu.

Merhuma Allah’tan rahmet; eşi Meryem Biber, çocukları Harunhan Biber, Hande Biber ve Rüstem Can Biber başta olmak üzere ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Günün Diğer Haberleri