Ali Haydar Er’in Babası Dün Son Yolculuğuna Uğurlandı

Hafız Mehmet Ali Er’ in eşi (85) Dünkü cenazesinde Siyaset, spor e İş Dünyası Birleşti

RİZE - 11-01-2024 17:32

Haber: Faik Bakoğlu

Çaykur Rizespor Başkan Vekili ve AK Parti il Disiplin Kurulu Başkanı Ali Haydar Er’ in vefat eden babası Hafız Mehmet Ali Er (85), dün gözyaşları arasında Rize’ de son yolculuğuna uğurlandı. Merhum Hafız Mehmet Ali Er’ in Sahil Camiinde Müftü Naci Çakmakçı tarafından kılınan dünkü cenaze namazında adeta siyaset, spor ve iş dünyası bulutu.

Başta Rize Milletvekilleri Muhammet Avcı, Av. Harun Mertoğlu, AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Burak Ak, başta olmak üzere çeşitli ilçe belediye başkanları, siyasi parti il ve ilçe başkanalrı, Çaykur Rizespor eski BaşkanıHasan Kartal, şu a ki yöneticiler, Teknik Direktör İlhan Palut, Antrönerler ve futbolcularile birlikte yeşil- mavili taraftarlar ve tribün liderleri cenazeye iştirak ederek Ali Haydar Er ve Ailesini bu acili günde yalnız bırakmadılar.

Rize’ nin birbirinden renkli ve tüccar ve esnafları, STK Başkan ve temsilcileri dünkü cenazeye iştirak ettiler. Çaykur Genel Müdür’ ü Yusuf Ziya Âlim, Yardımcıları Erdinç Hatinoğlu, Dr. Turgay Turna ve çeşitli Fabrika Müdürleri bu cenazeye katılan diğer isimler oldular.

Merhum Hafız Mehmet Ali Er’ e kız kardeşlerine, tüm ailesine, sevenlerine, dost ve yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz.

Günün Diğer Haberleri