Ahmet Kaya’dan Trabzon’a 41 Vatandaş Odaklı Proje Vaadi!

CHP Ortahisar Belediye Başkan adayı Ahmet Kaya, Ortahisar için “41 projemiz 41 kere maşallah” diyerek 41 projeden oluşan seçim vaadini açıkladı.

TRABZON - 20-02-2024 09:11

 Uçuk vaatlerden uzak, insan odaklı projeler dikkat çekerken, Değirmendere vadisindeki yaşam alanı, mahalle meydanları, kreş ve kültür merkezi gibi vaatler öne çıktı.
İstanbul’da İBB tarafından yapılan ve takdir toplayan halka dokunan hizmetlerin minyatürü Trabzon’a uyarlanacak. Kaya seçilirse, Maraş Caddesi’nde eski belediye binasından başlayan nostalji tramvayı hattı da şehre ray döşeyecek.
41 Projenin Odak Noktası Vatandaş
Ahmet Kaya’nın 41 projesinin genelinde vatandaşa odaklı projeler ağırlıkta. Kalkınma’da Kent Lokantası ve öğrencilere gıda paketi yardımı gibi projeler dikkat çekiyor.
Planlanan kent lokantası yer ve amaç olarak doğru bir seçim olarak değerlendiriliyor. Gıda paketleri tek merkezde hazırlanıp evlere teslim edilecek. Dar gelirli ailelerin anaokulu ve ilköğretim öğrencilerine dağıtılacak bu gıda paketleri, halihazırda İstanbul Beylikdüzü ve Trabzon Maçka’da uygulanıyor. Kaya seçilirse, Trabzon’da da bu hizmeti sunacak tesisin kurulması için Maçka Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’a destek verecek.
Çiçek Geçitleri ile Şehre Renk
Kaya, şehrin önemli yerlerinde çiçekten bahçeler sözü de verdi. Bu projeler Trabzon’a renk katacak ve şehrin estetik görünümüne katkıda bulunacak.
Ahmet Kaya’nın 41 projesi, Trabzon’da heyecan yarattı. Vatandaş odaklı projeler ve şehrin gelişimine katkı sağlayacak yatırımlar, seçimin önemli gündem maddeleri arasında yer alacak. 

Günün Diğer Haberleri