25. Uluslararası Sapanca Şiir Akşamları görkemli finalle sona erecek

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 25. Uluslararası Sapanca Şiir Akşamları, 10 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirilecek iki ayrı programla tamamlanacak.SAKARYA (İGFA) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 25. Uluslararası Sapanca Şiir Akşamları, şiir ve felsefenin ele alınacağı panel ve kapanış programıyla sona erecek. Farklı ülkelerden şairleri Sakarya’da buluşturan organizasyonun son gününde edebiyatseverler, şiir dinletileri ve birbirinden değerli isimlerin katılacağı etkinliklerde bir araya gelecek. ŞİİR VE FELSEFE KONUŞULACAK Günün ilk etkinliği saat 15.00’te AKM’de düzenlenecek. “Şiir ve Felsefe İlişkisi” başlıklı panelde Ali Ayçil, Ali Günvar, Ercan Yılmaz ve Zeynep Arkan, şiirin düşünce dünyasıyla olan bağını farklı yönleriyle ele alacak. ŞİİR DOLU AKŞAMLA FİNAL Organizasyonun kapanış programı ise saat 18.30’da Sapanca Sosyal Gelişim Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası’nın dinletisiyle başlayacak program, yerli ve yabancı şairlerin şiir sunumlarıyla devam edecek. Bulgaristan, Bosna-Hersek, Yunanistan, Kosova ve Makedonya’dan gelen şairlerin de aralarında bulunduğu çok sayıda isim, eserlerini şiirseverlerle paylaşacak.

SAKARYA - 09-10-2026 17:12

SAKARYA (İGFA) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 25. Uluslararası Sapanca Şiir Akşamları, şiir ve felsefenin ele alınacağı panel ve kapanış programıyla sona erecek.

Farklı ülkelerden şairleri Sakarya’da buluşturan organizasyonun son gününde edebiyatseverler, şiir dinletileri ve birbirinden değerli isimlerin katılacağı etkinliklerde bir araya gelecek.

ŞİİR VE FELSEFE KONUŞULACAK

Günün ilk etkinliği saat 15.00’te AKM’de düzenlenecek. “Şiir ve Felsefe İlişkisi” başlıklı panelde Ali Ayçil, Ali Günvar, Ercan Yılmaz ve Zeynep Arkan, şiirin düşünce dünyasıyla olan bağını farklı yönleriyle ele alacak.

ŞİİR DOLU AKŞAMLA FİNAL

Organizasyonun kapanış programı ise saat 18.30’da Sapanca Sosyal Gelişim Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası’nın dinletisiyle başlayacak program, yerli ve yabancı şairlerin şiir sunumlarıyla devam edecek.

Bulgaristan, Bosna-Hersek, Yunanistan, Kosova ve Makedonya’dan gelen şairlerin de aralarında bulunduğu çok sayıda isim, eserlerini şiirseverlerle paylaşacak.

Günün Diğer Haberleri